Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Kuvittele mielessäsi itsenäinen ja kansainvälinen Suomi Finland, isänmaa, 1) joka nojaa voimallisiin arvoihin 2) jossa kukoistaa "uusi onnellinen kapitalismi" 3) melkein ilman poliitikkoja 4) jossa on vain hyviä virkamiehiä 5) jossa kukaan ei ole enää työtön 6) jossa kukaan muu ei päätä sinun asioistasi 7) jossa yksinkertainen on kaunista 8) jossa verotus toimii ja kannustaa 9) jossa "jokainen on jo yrittäjä" ilman pakkoa ja 10) jossa kaverilta ei enää oteta! - "Unitaksen kymmenen askelta vapauteen!" Tervetuloa rakentamaan uuden ajan johtavaa avointa ja sitoutumatonta kansanliikettä!


UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Modules

Yhteys

petripresidenttiehdokas

Facebook3 twitter3 Linkedin3 youtube3 

uUUSISUOMI copy 

unitaskansanliike.net

unitaskansanliike(at)gmail.com

p. +358 44 987 13 02Kansanliike

Unitas on tulevaisuuden johtava suomalainen kaikille avoin ja sitoutumaton kansanliike. 

Unitaksen tarkoituksena on aikaansaada iso muutos Suomen poliittiseen järjestelmään ja ilmapiiriin - muutos, josta voisivat hyötyä kaikki suomalaiset! Turvallinen, vapaa, rohkea, luova ja tehokas isänmaa, jossa kukoistaa suomalainen, yksilö, sekä uusi onnellinen kapitalismi!

Unitaksen demokraattinen vallankumous on hyvä vallankumous!

Se tarkoittaa ennen muuta pullamössöeliitin totaalista ja äärimmäisen tehokasta vallastariisumista eli vallan väärinkäytön estämistä kansalaisten hyväksi. Hyvä vallankumous tehdään toimeenpanemalla Unitas kansanliikkeen agenda täysin demokraattisesti. Agendan askeleet, kunhan niitä aletaan ottaa, poistavat tai muuttavat ratkaisevasti niitä tekijöitä, jotka nykyisin antavat vallan pullamössöeliitin nolla-summa-kakun-jakoon. On aika vaihtaa peliä!

Yksilö on meille kaikkein tärkein. 

Unitas kansanliikkeen pohjana ovat vahvat suomalaiset arvot. Arvot, jotka ylivoimainen enemmistö suomalaisista jakaa, mutta joitten toteutus on niin pahasti ontunut johtuen väärästä vastakkainasettelusta ja todellisuudesta, jonka valtaeliitti on meille omassa pelissään luonut. Haluamme äärimmäisen yksinkertaisen ja motivoivan kansalaispalkkamallin Suomeen. Toisaalta puhumme "uudesta onnellisesta kapitalismista" ja kerromme miten ay-liikkeen työväkeä jo riistävä vääränlainen vallankäyttö saadaan alas (jotta suomalainen työ ei kaikki karkaa Kiinaan), yrittäjille meillä on paljon loistavia uutisia jne. - tarkemmin Unitas kansanliikkeen agenda 2015. 

tykkFBneli3

Tule mukaan!

Suomi on täynnä niitä, joilla on kivi kengässään -

pelkkä äänekäskään tyytymättömyys ei riitä, vaan oma tyytymättömyys on kanavoitava teoiksi, joilla on suunta ja päämäärä, siksi Unitas kansanliike. Ei kannata säikähtää, että puhumme asioista niitten oikeilla nimillä - "hyvä vallankumous", vapaus, pullamössöeliitti jne. Pian asioista alkavat puhua kaikki niitten oikeilla nimillä!

unitaskansanliike.net

unitaskansanliike(at)gmail.com

p. +358 44 987 13 02


Facebook3 twitter3 Linkedin3 youtube3 

uUUSISUOMI copy 

Yhteys

tykkFBneli2

Kansalaisaloite 

"Puolustusliitto Naton jäsenyys-hakemus ja kansanäänestys" OM 103/52/2015 ajalla 11.7.2015 - 11.1.2016. Allekirjoita sähköisesti (tai tulosta ja lähetä paperiversio) palvelussa kansalaisaloite.fi

Facebook3

Unitas kansanliike

Unitas on perustettu 7.7.2015 ja sen tarkoituksena on viedä Suomi puolustusliitto Natoon. Keskitymme aluksi tarvittavan 50 000 äänen keräämiseen seuraavan kuuden kuukauden aikana. Se vaatii meiltä jokaiselta jotakin, vähintäänkin oman allekirjoituksen.

Unitaksen toimintaan voivat osallistua kaikki ne, jotka haluavat antaa oman arvokkaan panoksensa isänmaamme turvallisuuden ja itsenäisyyden eteen.

Valitse oma tapasi osallistua -

  1. Nato-kansalaisaloitteen allekirjoittaminen on jo paljon - jos jaat sitä somessa ja ystävillesi niin vielä parempi!
  2. Liity Nato-kansalaisaloitteen Facebookryhmään, tykkää Unitasin FB sivuista, Uuden Suomen puheenvuoroissa voit jakaa tietoa eteenpäin tai kirjoittaa itsekin blogia Nato-asiasta ja kansalaisaloitteesta jne. - fokus tiukasti allekirjoitusten keräämisessä kansalaisaloitteeseen!
  3. Tulet mukaan toimintaan suoraan sisäpiiriin mm. tapahtumiin, tiedotukseen, markkinointiin, fanituotteisiiin ja varainhankintaan liittyen. Unitas on avoin ja sitoutumaton kansanliike! Ota yhteyttä tarkemmin allekirjoittaneeseen aloittamalla se liittymällä Unitaksen sähköpostilistalle!

#SuomiNatoon

#FinlandtoNato

www.unitaskansanliike.net

petri.hirvimaki(at)gmail.com

p. +358 400 933 284


Facebook3


uUUSISUOMI copy 


tykkFBneli3

Todellinen vapaus on sitä, että saamme olla mitä sisimmässämme haluamme olla. Todellinen vapaus on sitä, että meillä on erilaisia hyviä mahdollisuuksia valita, silloin kun siihen ei pitäisi olla mitään estettä. Todellinen vapaus on aitoa kannustavuutta, tsemppiä ja yritteliäisyyttä. Todellinen vapaus on perusturvallisuutta, tasa-arvoa, reilua peliä ja rohkeutta kohdata elämän haasteet. Todellinen vapaus on oikeutta onnistua tai epäonnistua parhaansa yrittäen. Todellinen vapaus on vapautta kaikille ja kaikkialla, ei pelkästään valtaeliitille ja juhlapuheissa vaan sinulle omassa elämässäsi sen jokaisena päivänä!Kuvittele mielessäsi itsenäinen ja kansainvälinen Suomi Finland, isänmaa, 1) joka nojaa voimallisiin arvoihin 2) jossa kukoistaa "uusi onnellinen kapitalismi" 3) melkein ilman poliitikkoja 4) jossa on vain hyviä virkamiehiä 5) jossa kukaan ei ole enää työtön 6) jossa kukaan muu ei päätä sinun asioistasi 7) jossa yksinkertainen on kaunista 8) jossa verotus toimii ja kannustaa 9) jossa "jokainen on jo yrittäjä" ilman pakkoa ja 10) jossa kaverilta ei enää oteta! - "Unitaksen kymmenen askelta vapauteen!" Tervetuloa rakentamaan uuden ajan johtavaa avointa ja sitoutumatonta kansanliikettä!


Unitas on jokaiselle rohkealle ja ennakkoluulottomalle suomalaiselle tarkoitettu avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava kansanliike. Unitaksen ajattelussa on oleellista tarkastella miten yhteiskunta 2010-luvun Suomessa on päätasollaan muodostunut. Prosentit alla voivat hyvin heittää, mutta sillä ei ole tässä merkitystä asian ymmärtämisen kannalta. Lue myös agendamme toinen puolikas "Kymmenen askelta vapauteen!" tarkemmin ja kerro meille ajatuksistasi! Olet aina tervetullut mukaan Unitakseen!


Alakategoriat