Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
{article 13}{text}{/article}

Modules

Yhteys

petripresidenttiehdokas

Facebook3 twitter3 Linkedin3 youtube3 

uUUSISUOMI copy 

unitaskansanliike.net

unitaskansanliike(at)gmail.com

p. +358 44 987 13 02Kansanliike

Unitas on tulevaisuuden johtava suomalainen kaikille avoin ja sitoutumaton kansanliike. 

Unitaksen tarkoituksena on aikaansaada iso muutos Suomen poliittiseen järjestelmään ja ilmapiiriin - muutos, josta voisivat hyötyä kaikki suomalaiset! Turvallinen, vapaa, rohkea, luova ja tehokas isänmaa, jossa kukoistaa suomalainen, yksilö, sekä uusi onnellinen kapitalismi!

Unitaksen demokraattinen vallankumous on hyvä vallankumous!

Se tarkoittaa ennen muuta pullamössöeliitin totaalista ja äärimmäisen tehokasta vallastariisumista eli vallan väärinkäytön estämistä kansalaisten hyväksi. Hyvä vallankumous tehdään toimeenpanemalla Unitas kansanliikkeen agenda täysin demokraattisesti. Agendan askeleet, kunhan niitä aletaan ottaa, poistavat tai muuttavat ratkaisevasti niitä tekijöitä, jotka nykyisin antavat vallan pullamössöeliitin nolla-summa-kakun-jakoon. On aika vaihtaa peliä!

Yksilö on meille kaikkein tärkein. 

Unitas kansanliikkeen pohjana ovat vahvat suomalaiset arvot. Arvot, jotka ylivoimainen enemmistö suomalaisista jakaa, mutta joitten toteutus on niin pahasti ontunut johtuen väärästä vastakkainasettelusta ja todellisuudesta, jonka valtaeliitti on meille omassa pelissään luonut. Haluamme äärimmäisen yksinkertaisen ja motivoivan kansalaispalkkamallin Suomeen. Toisaalta puhumme "uudesta onnellisesta kapitalismista" ja kerromme miten ay-liikkeen työväkeä jo riistävä vääränlainen vallankäyttö saadaan alas (jotta suomalainen työ ei kaikki karkaa Kiinaan), yrittäjille meillä on paljon loistavia uutisia jne. - tarkemmin Unitas kansanliikkeen agenda 2015. 

tykkFBneli3

Tule mukaan!

Suomi on täynnä niitä, joilla on kivi kengässään -

pelkkä äänekäskään tyytymättömyys ei riitä, vaan oma tyytymättömyys on kanavoitava teoiksi, joilla on suunta ja päämäärä, siksi Unitas kansanliike. Ei kannata säikähtää, että puhumme asioista niitten oikeilla nimillä - "hyvä vallankumous", vapaus, pullamössöeliitti jne. Pian asioista alkavat puhua kaikki niitten oikeilla nimillä!

unitaskansanliike.net

unitaskansanliike(at)gmail.com

p. +358 44 987 13 02


Facebook3 twitter3 Linkedin3 youtube3 

uUUSISUOMI copy 

Yhteys

tykkFBneli2

Kansalaisaloite 

"Puolustusliitto Naton jäsenyys-hakemus ja kansanäänestys" OM 103/52/2015 ajalla 11.7.2015 - 11.1.2016. Allekirjoita sähköisesti (tai tulosta ja lähetä paperiversio) palvelussa kansalaisaloite.fi

Facebook3

Unitas kansanliike

Unitas on perustettu 7.7.2015 ja sen tarkoituksena on viedä Suomi puolustusliitto Natoon. Keskitymme aluksi tarvittavan 50 000 äänen keräämiseen seuraavan kuuden kuukauden aikana. Se vaatii meiltä jokaiselta jotakin, vähintäänkin oman allekirjoituksen.

Unitaksen toimintaan voivat osallistua kaikki ne, jotka haluavat antaa oman arvokkaan panoksensa isänmaamme turvallisuuden ja itsenäisyyden eteen.

Valitse oma tapasi osallistua -

  1. Nato-kansalaisaloitteen allekirjoittaminen on jo paljon - jos jaat sitä somessa ja ystävillesi niin vielä parempi!
  2. Liity Nato-kansalaisaloitteen Facebookryhmään, tykkää Unitasin FB sivuista, Uuden Suomen puheenvuoroissa voit jakaa tietoa eteenpäin tai kirjoittaa itsekin blogia Nato-asiasta ja kansalaisaloitteesta jne. - fokus tiukasti allekirjoitusten keräämisessä kansalaisaloitteeseen!
  3. Tulet mukaan toimintaan suoraan sisäpiiriin mm. tapahtumiin, tiedotukseen, markkinointiin, fanituotteisiiin ja varainhankintaan liittyen. Unitas on avoin ja sitoutumaton kansanliike! Ota yhteyttä tarkemmin allekirjoittaneeseen aloittamalla se liittymällä Unitaksen sähköpostilistalle!

#SuomiNatoon

#FinlandtoNato

www.unitaskansanliike.net

petri.hirvimaki(at)gmail.com

p. +358 400 933 284


Facebook3


uUUSISUOMI copy 


tykkFBneli3

Todellinen vapaus on sitä, että saamme olla mitä sisimmässämme haluamme olla. Todellinen vapaus on sitä, että meillä on erilaisia hyviä mahdollisuuksia valita, silloin kun siihen ei pitäisi olla mitään estettä. Todellinen vapaus on aitoa kannustavuutta, tsemppiä ja yritteliäisyyttä. Todellinen vapaus on perusturvallisuutta, tasa-arvoa, reilua peliä ja rohkeutta kohdata elämän haasteet. Todellinen vapaus on oikeutta onnistua tai epäonnistua parhaansa yrittäen. Todellinen vapaus on vapautta kaikille ja kaikkialla, ei pelkästään valtaeliitille ja juhlapuheissa vaan sinulle omassa elämässäsi sen jokaisena päivänä!Kuvittele mielessäsi itsenäinen ja kansainvälinen Suomi Finland, isänmaa, 1) joka nojaa voimallisiin arvoihin 2) jossa kukoistaa "uusi onnellinen kapitalismi" 3) melkein ilman poliitikkoja 4) jossa on vain hyviä virkamiehiä 5) jossa kukaan ei ole enää työtön 6) jossa kukaan muu ei päätä sinun asioistasi 7) jossa yksinkertainen on kaunista 8) jossa verotus toimii ja kannustaa 9) jossa "jokainen on jo yrittäjä" ilman pakkoa ja 10) jossa kaverilta ei enää oteta! - "Unitaksen kymmenen askelta vapauteen!" Tervetuloa rakentamaan uuden ajan johtavaa avointa ja sitoutumatonta kansanliikettä!


Unitas on jokaiselle rohkealle ja ennakkoluulottomalle suomalaiselle tarkoitettu avoin ja sitoutumaton tulevaisuuden johtava kansanliike. Unitaksen ajattelussa on oleellista tarkastella miten yhteiskunta 2010-luvun Suomessa on päätasollaan muodostunut. Prosentit alla voivat hyvin heittää, mutta sillä ei ole tässä merkitystä asian ymmärtämisen kannalta. Lue myös agendamme toinen puolikas "Kymmenen askelta vapauteen!" tarkemmin ja kerro meille ajatuksistasi! Olet aina tervetullut mukaan Unitakseen!


Subcategories