Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.

Kuvittele mielessäsi itsenäinen ja kansainvälinen Suomi Finland, isänmaa, 1) joka nojaa voimallisiin arvoihin 2) jossa kukoistaa "uusi onnellinen kapitalismi" 3) melkein ilman poliitikkoja 4) jossa on vain hyviä virkamiehiä 5) jossa kukaan ei ole enää työtön 6) jossa kukaan muu ei päätä sinun asioistasi 7) jossa yksinkertainen on kaunista 8) jossa verotus toimii ja kannustaa 9) jossa "jokainen on jo yrittäjä" ilman pakkoa ja 10) jossa kaverilta ei enää oteta! - "Unitaksen kymmenen askelta vapauteen!" Tervetuloa rakentamaan uuden ajan johtavaa avointa ja sitoutumatonta kansanliikettä!


UnitasAgendapikkukuva

Unitas kansanliikeen perustajan Petri Hirvimäen yhteiskunnallisen ajattelun perusta.

kokoohjelma

Presidenttihaastattelu 16/16 (kokonaan)

Dosentti291116

1/16 - Unitas ja ehdokkuus

osa2 copy

2/16 - Miten minusta tuli minä?

osa3

3/16 - Isänmaan uusi peli

osa4

4/16 - Väärän pelin synty

osa5

5/16 - Väärän pelin turmio

Yksilö

Ihminen. Oma ainutlaatuinen itsensä. 

Isänmaa

Suomi Finland

Innovatiivisuus

Luovuudesta, yksilön vapaudesta ja riskin-otto-kyvystä kumpuava uutta luova voima.

Petri Hirvimäki

1. kapinallinen

"Petri prinsiippi"

Entä jos yksikään poliitikko ei koskaan tekisi yhtään sellaista päätöstä, jota ei myös henkilökohtaisesti omana itsenään tekisi?

Hyvä vallankumous

Vaihdetaan valtajuoppojen sosiaalikapitalismi (nolla-summa-kakun-jako) sellaiseen, joka toimii ja joka riisuu valtajuopot aseista - kansalaisten, entreprenöörien ja visionäärien "uuteen onnelliseen kapitalismiin". Ylipolitisoituminen loppuu. Huomio asioihin. Kokonaisuus. Kyllä siellä muutama poliitikkokin menee joukossa!

Latistus

Yhteiskunta, jossa ei pärjää yksilönä ellei osaa systeemin sääntöjä hyvin - jatkuessaan aiheuttaa noidankehän, jossa kansa alkaa itse ylläpitämään latistusta.

Sisäinen pakkopaita

Yhteiskunta, jonka kansaa painaa jokin outo möykky.

Systeemi

Vuorovaikutusalusta yksilön ja yhteiskunnan välillä.

Pullamössö

Jotain sellaista yhteiskunnassa, joka on saatu toisten kustannuksella.

Pullamössöeliitti

Pieni sisäpiirin porukka, jolla on yhteiskunnallinen valta Suomessa ja joka ei osaa innovoida - ei aivan kaikki, mutta melkein.

tykkFBneli3

Valtaholisti

"Valtajuoppo". Motivoituu lähes pelkästään puhtaan vallan vuoksi.

Valtaholismi

"Valtajuoppous". Vääränlaisen vallankäytön ilmiö joka johtuu a) 100 vuotta vanhasta poliittisesta päätöksen-teko-mekanismista b) historiasta joka meillä kansakuntana on - kansalaisota, II maailman sota, valvontakomissio, suomettuminen, EU:n huono toteutus jne. Unitas on jo löytänyt lääkkeet tähän. Eli korjataan alusta kuntoon. Yksilötasolla valtajuoppous näkyy yksilön merkityksen mitätöimisenä ja se aiheuttaa ylimääräistä häpeää, kateutta, pelkoa, katkeruutta ja vihaa kanssasisariamme ja veljiämme kohtaan joka päivä arjessamme.  

"Pikku stalinit ja stalinittaret"

Valtajuoppoja systeemin alemmalla tasolla.

Verkostoituminen

"Tietyn pisteen jälkeen kansakunnan innovatiivisyys on kääntäen verrannollinen verkostoitumisen tärkeyteen" (Petri Hirvimäki)

Inhodemokratia

Maa, jossa johtavat puolueet voivat kukin ostaa veronmaksajien rahoilla valtion budjetin kautta lisää valtaa. Maa jossa kukoistaa poliittinen korruptio ja pysähdys. Nolla-summa-kakun-jako-demokratia.

Nollasummakakunjako

Systeemi, jonka jokainen suuri toimija koettaa saada yhteiskunnan kakkulapion heti kun mahdollista ja pitää sen vain itsellään.

Poliittinen korruptio

Valtajuoppouden ja vanhan systeemin ylläpitoa veronmaksajien rahoilla. Täysin laillista touhua!

Väärä kollektiivi

Valtajuopon tärkein työväline, jota valtajuoppo hellii koska se antaa hänelle vallan - johtava puolue, virkamiesbyrokratia, miljoonien EU-hanke jne.

Juhlapuhe

Sanoja ilmassa, joilla ei tarvitse olla mitään tekemistä sen kanssa mitä oikeasti tehdään. kts. "Ajattelematon äänestäjä"

Propaganda

Tilastot ja muut sellaiset, joissa vain muuttujat joita tarvitaan.

Ajattelematon äänestäjä

Antaa valtajuopolle valtakirjan - se mikä näyttää hyvältä ei todellakaan aina ole sitä!

KOmpassipikkukuva

16.4.2015 Petri Hirvimäen haastattelu Radio Kompassissa - 3 klippiä yht 15 min.

AlfaTV

Unitaksen (aik. E-liike.net) perustaja Petri Hirvimäki AlfaTV:n maakunnallisessa vaalitentissä

vaaligalleriavideo

Petri Hirvimäki Ylen vaaligalleriassa

PetriAlex

Uutisia etulinjasta - katso mitä tapahtui kun Petri Hirvimäki ja Alexander Stubb kohtasivat ensimmäistä kertaa 2.3.2015!

Jalatpikkukuva

"P. H. Mäen Jalat" - Petri Hirvimäki ja Steve Jobs haastavat systeemin! 19.2.2015

KaihoPikkukuva2

Vallankumous goes Kävelykatu! (Kaiho Hetkenlaulaja) 8.2.2015

Elvispikkukuva271214

"Elvis The E-liike" - E-liikkeen (nyk. Unitas) videopäiväkirja 27.12.2014

yliopistoYoutube

Vallankumous iskee yliopistoon! - 18.12.2014

Toripuhepikkukuva

E-liike (nyk. Unitas) - What About The Revolution?! - 19.6.2014

UnitasAgendapikkukuva

tykkFBneli3

Articles

Arvoisa kumppani,

Onhan se hyvin ymmärrettävää että haluat toimia vain niitten kanssa, jotka ovat sisäpiiriä ja jotka saavat tukea yritystoimintaansa ja siten maksukykyä tai joilla on jo kunnolla kassavirtaa niin että rahalla kaikki hoituu. Kuitenkin oletko miettinyt miten usein teillä voisi olla yhteinen missio, joka ehkä vaatii hivenen riskinottoa alkuvaiheessa?

Jos olet jo isompi yritys tai peräti suuryritys niin onko se niin mahdotonta joskus miettiä että start-up kulttuurin tukeminen vaatii käytännön tekoja eikä niitten tarvitse aina olla olemassa olevien rakenteiden vahvistamista (siis startup-kumppanuuksia vain niitten kanssa jotka systeemi hyväksyy). Ei siinä kenenkään maine mene jos uskaltaa rohkeasti tehdä yhteistyötä silloin kuin sillä on todella paljon merkitystä. Pyydämme sinulta SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ.

Pieni tai iso kumppani liity rohkeasti meihin tulevaisuuden Eurooppa on innovaatioitten ja uusien kumppanuuksien Eurooppa. Paljon parempi.

takaisin tekstiin

Arvoisa bisnesenkeli,

Loistohomma että olet olemassa! Sinunlaisiasi on aivan liian vähän Suomessa ja Euroopassa. Vertaapa enkelien määrää Suomessa ja Euroopassa Yhdysvaltoihin ja laske suhdeluku – jäljet johtavat taas sylttytehtaalle. Ymmärrettävää että haluat parhaan tuoton sijoituksellesi ja vähentää riskiä ja siksi sinulle on tärkeää, että julkinen tuki on mukana siellä minne rahojasi laitat. Pyydämme sinulta SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ – uskaltaisitko olla ensimmäinen joka uskaltaa puhua ongelmasta yksityisen rahan näkökulmasta?

Uskaltaisitko lähestyä Ambrosia Professionalsin kaltaista out-of-the-system yksityistä ekoysteemiyritystä (jollaisia koko Euroopassa on olematon määrä) ja saada aivan uudenlaisia mahdollisuuksia sijoittamiseesi? Tulevaisuuden Eurooppa ilman vääränlaista pullamössöä on parempi Eurooppa sinullekin sijoittaessasi rahaasi, osaamistasi, intohimoasi. Paljon parempi.

takaisin tekstiin

Arvoisa julkinen toimija,

Jos olet suoraan rahaa jakavalla puolella (Tekes tai Ely jne) niin ei hätää. Myös ja etenkin siltä puolen E-liike tarvitsee poikkeusyksilöitä, jotka ovat valmiita osoittamaan SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ mitä tulee juuri kasvuyrittäjyyteen. Uskallatko olla se ensimmäinen joka kyseenalaistaa koko systeemin vieläpä sen sisältä? Sinulla on vallankumouksen avaimet käsissäsi! Jos yhtään ajattelet näin niin tule torille ja/tai ota yhteyttä allekirjoittaneeseen. Meillä on tarjota huikea matka sinulle!

Jos olet kasvuyrittäjyysvirkamies, hankeihminen, non-profit jne joka toimii julkisen rahan varassa osin tai kokonaan hyvää rakentaen. Katse peiliin. Onko toimintasi tasapuolista? Suositko niitä jotka ovat kaltaisiasi? Ovatko täysin yksityiset yritykset kumppaneina (etenkin pienet start-upit) outojalintuja sinulle? Eikö tuo asetelma ole hullunkurinen – jos yksityinen kasvun välttämätöntä infrastruktuuria luova yritys (kuten esim. Ambrosia Professionals), joka ei tee vain jotain pientä systeemin määrittelemää osa-aluetta (#murutalous) vaan haluaa oikeasti innovoida kautta linjan ilman rajoitteita ja rakentaa parempaa maailmaa ja uusia mahdollisuuksia… siis on se outolintu? Eikö katoa silloin kokonaan pohja pois kaikesta siitä mitä juhlapuheissa puhutaan?

Osoita SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ ja ymmärrä se että nykymeno ei voi jatkua. Olet tervetullut E-liikkeeseen! Rakennetaan yhdessä uusi avoin Eurooppa. Paljon parempi.

takaisin tekstiin

Arvoisa kasvuyrittäjäkollega,

Onko sattunut käymään niin onnellisesti että teet juuri sitä minkä politiikka ja valtapeli on määritellyt siksi mitä pitääkin tehdä? Muista silti että yrittäjämäisyys ei aina ole hyve kun haet rahaa valtion virkamieheltä. Lappujen täyttäminen voi myös viedä fokusta. Osoitathan tukea ja ymmärrystä niille kollegoillesi, joilla ei ole käynyt samanlainen tuuri. Pyydämme sinulta SUURTA SISÄISTÄ YRITTÄJYYTTÄ! Ehkä uskallat olla ensimmäinen joka puhuu asiasta aidan vihreämmällä puolella? Tulevaisuuden Eurooppa ilman vääränlaista pullamössöä on parempi Eurooppa sinullekin myös resursseja hakiessasi. Paljon parempi.

Vai onko niin että olet nykyisen systeemin väliinputoaja – taistelet ehkä valtion monopolia vastaan vaikka teet tärkeintä mahdollista asiaa kansantalouden ja kasvun kannalta, olet ”väärällä toimialalla”, et saanutkaan kenkää juuri Nokialta, asutkin väärällä puolen Suomea tai sattui vain olemaan virkamies, joka ei ymmärtänyt mitään koko bisneksestäsi ja teki siksi kielteisen tukipäätöksen jne. Ärsyynnyitkö hieman – jatkossa olet altavastaajana vaikka tekisit mitä.

Euroopan tasolla meitä on tuhansia maailmanluokan start-up yrittäjiä, jotka tekevät juuri sitä mitä parhaiten osaavat ja sydämessään tahtovat, sijoittavat kaikki rahansa, mutta joitten siemeniä ei oikein kukaan halua kastella koska olemme systeemin ulkopuolella. Älä tyydy selitykseen että ei tukien varassa kukaan voi yritystoimintaansa rakentaa – kunpa olisikin kyse vain siitä! Totuus ei pala tulessakaan sillä myös yksityinen raha (se vähä mitä Euroopassa on) todennäköisesti kiertää sinut kaukaa jos et ole ”tukikelpoinen”, jäljet johtavat tässäkin hyvin usein suoraan sylttytehtaalle. Euroopalla ei voi mitenkään olla varaa tähän. TEHDÄÄN VALLANKUMOUS! ALOITETAAN TÄSSÄ JA NYT! YHDESSÄ MEITÄ ON PAKKO KUUNNELLA!

takaisin tekstiin

Arvoisa suomalainen / eurooppalainen,

Kasvuyrittäjyys koskettaa meitä kaikkia. Olemme vähintäänkin kansalaisia ja veronmaksajia. Vaikka et olisi mikään edellisistä E-liikkeen sidosryhmistä, niin osuudellasi keskusteluun on ratkaiseva merkitys. Liity meihin ja puhu asiasta kyllä se sinullekin kuuluu! Osoita SUURTA SISÄISTÄ YRITÄJYYTTÄ! Kyse ei ole mistään näpertelystä vaan isosta asiasta.

Varmasti ymmärrät että kapitalismin kannattaa antaa tehdä työtään mahdollisimman vapaasti juuri siellä missä se jakaa niukkoja resursseja ylivoimaisesti parhaalla mahdollisella tavalla. Ethän halua että sinun lompakollasi kokoajan käydään niin kuin Suomi ja Eurooppa nyt petaa!? Tervetuloa torille!

takaisin tekstiin

Alakategoriat