Frontpage Slideshow | Copyright © 2006-2011 JoomlaWorks Ltd.
{article 13}{text}{/article}

News

Lue puolueen perustamisesta uudelta Nukkuvat alasivulta.

Unitas kansanliike

Lue millaisen uskomattoman kohtelun Unitas kansanliikkeen perustaja Petri Hirvimäki sai Perussuomalaisten puoluehallitukselta ja mitä hän heitti takaisin US-blogissaan. Back to basics, nou hätä ;-)

Unitas kansanliike

Presidenttiehdokas Petri Hirvimäki on nyt mukana myös kuntavaalissa kotikaupungissaan Jyväskylässä. Petri on sitoutumaton perussuomalaisten listalla. Katso Petrin kuntavaaliajatukset täältä. Blogia tulossa pian ja kadulle mennään samantien! Näet Petrin livenä studiossa AlfaTV:n Dosentin "presidenttihaastattelussa" täältä. Lisäämme myös kuntavaalivideon kun se valmis. 

Unitas kansanliike

Unitas kansanliikkeen perustaja Petri Hirvimäki heitti melkoisen pommin ilmoittautuessaan mukaan perussuomalaisten puheenjohtajakisaan! HUOM! Unitas kansanliike jatkaa toimintaansa normaalisti eikä sitä olla ajamassa alas millään tasolla. Unitas on vapaan yhteiskunnallisen innovoinnin sitoutumaton alusta isänmaassamme.

Petri Hirvimäki yrittää viedä Unitaksen ajatukset perussuomalaisiin. Hän on nyt peräti kolmessa eri jutussa mukana pyrkiessään vaikuttamaan isänmaamme asiaan jokaisen suomalaisen hyväksi: kuntavaaleissa huhtikuussa Jyväskylässä, perussuomalaisten puheenjohtajavaalissa kesäkuussa ja lisäksi presidenttiehdokas keräten kannattajakortteja koko ajan. Perussuomalaisten puheenjohtajavaali käydään sopivasti Petrin kotikentällä puoluekokouksessa 10.-11.6 2017 Jyväskylässä.

Unitas kansaliike

Perjantai 20.1.2017 saimme tavaran hyllyyn ja kannattajakorttikeräys on käynnistynyt toden teolla nyt.

Lisää täällä!

Unitas kansanliike